BMW M3 E46, 2003, granatowy, Stalowa Wola
Re: BMW M3 E46, 2003, granatowy, Stalowa Wola
Ma niby papiery na udokumentowanie przebiegu.
- maciej1203
- Auto: BMW
tak ostatni wpis w serwisie był coś około 260tys. kiedyś tam dawno a on ma udokumentowane że ma 170 

Tak to jest z przebiegami mieli z tym walczyć , ale wzięli się za radary, potrafią cofnąć licznik podjechać na drobną naprawę w rajchu, żeby mieć ostatni rachunek z już cofniętym licznikiem.
Ona ma identyczny kolor jak moja i to jest wlasnie carbonschwarz metalic, ogolnie prezentuje sie naprawde ladnie czuje sie jakbym zszedl do garazu, tylko mam czarna skore co osobiscie duzo bardziej mi sie podoba.insane pisze:jeszcze jedno -- po rozkodowaniu nru vin tego auta otrzymalem nastepujaca informacje o kolorze: CARBONSCHWARZ METALLIC (416)
ten na zdjeciach na czarny nie wyglada, ale google pokazuje sporo granatowych m3 po wpisaniu tego koloru do wyszukiwarki, czy cos jest nie tak?
Tak czy owak jezeli jestes na kupnie a mozesz odjechac to jedz. Co do przebiegu to wszystko zalezy jaki byl wlasciciel, jak dbal, i po jakich drogach jezdzilo.
Jak to byla jakas wiocha we wloszech to mozna brac:) drogi maja rowne i duze odleglosci